Hvordan gør man sin iPhone mere miljøvenlig?

Flere og flere danskere begynder at være mere interesseret i, hvordan man kan omlægge sit liv til en grønnere livsstil. Dette indebærer også det elektroniske aspekt, hvor flere efterspørger måder, hvorpå man kan gøre for eksempel sin iPhone mere miljøvenlig. Der er rent faktisk flere ting, man kan gøre i dag. Udviklingen på markedet skyldes utvivlsomt, at der har været et kæmpe fokus på miljøet og bæredygtighed i disse år. Alle verdens topledere taler positivt om kampen for miljøet, når de har chancen. Og dette har uden tvivl hjulpet, da der i dag er langt større fokus på bæredygtighed i forhold til tidligere.

Sådan gør du din iPhone mere miljøvenlig

Som sagt er der flere måder, hvorpå man kan gøre sin iPhone mere grøn. En af dem handler for eksempel om den måde, du lader din telefon op på. Rigtig mange danskere, der ejer en iPhone, oplader nemlig telefonen op mere end én gang i løbet af en dag. Det betyder, at man bruger rigtig meget strøm i løbet af ugen, hvilket i den lange ende har en skadelig effekt på miljøet.

iPhone oplader med solceller:

Derfor kan man anskaffe sig en iPhone oplader, der udnytter energien fra solens stråler. Her er det særligt solcelleteknologien der spiller ind og solcelledrevne opladere er rent faktisk mere udbredte, end man lige går og tror. Dette skyldes, at der er mange spejdere og andre inden for friluftslivet, der har brug for at deres telefon kan holde strøm, når de er ude på lange ture. De benyttes også af mange sportsfolk, der på samme måde opholder sig meget ude i naturen. På den måde kan de altså holde liv i deres telefoner, mens de samtidig er miljøbevidste. Dette er helt sikkert et plus for alle, der elsker naturen og ønsker at sikre denne planets fremtid. Og så er det bare fedt, at man kan bruge solens stråler til at holde mobilen opladet.

Powerbanks med solceller:

Et andet produkt som er kommet på markedet er soldrevne powerbanks, der fungerer som et mobilt batteri. Her kan du lade din powerbank ligge ude i solen og derigennem få mere strøm på batteriet. Du kan så koble din powerbank til din iPhone, hvilket i gennemsnit giver en hel dags ekstra strøm på mobilen. Powerbanks med solceller er ofte dyrere end de almindelige powerbanks med kabel. Men også herigennem gør man en miljøbevidst investering der på sigt vil hjælpe til et bedre klima. Dette var alt for denne gang. Vi vender snart tilbage med flere gadgets og ikke mindst miljøvenligt iPhone tilbehør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>