Skal din næste elektriker være miljøvenlig?

De fleste danskere forbinder ikke en elektriker med miljøbevidsthed og grønne tanker. Men sådan behøver det ikke længere at være. I København og Hillerød er der nemlig kommet øget fokus på at være miljøvenlig – også blandt elektrikere. Dette skyldes en stigende efterspørgsel blandt forbrugerne, der gerne vil have mere miljørigtige løsninger og el-installationer. Og det har betydet, at flere grønne el-firmaer ikke bare længere kører ud til deres kunder. Nu er de også begyndt at cykle. Og det falder i Sjællændernes smag, når de skal have lavet bæredygtige og energivenlige el-installationer.

Derfor er din elektriker begyndt at gå op i miljøet

Der er flere grunde til, at både el-firmaer i Hillerød og København har besluttet sig for at cykle i stedet for at køre i bil. Og Københavnerne? De er glade for de miljøvenlige elektrikere:

  • I stedet for at køre rundt i bil tramper den nye form for elektriker rundt i pedalerne for at servicere kunder i Indre By i København. Kunderne vil nemlig have en mere miljøbevidst og grøn elektriker.
  • Derudover bruger firmaet kun elbiler, fordi de ikke har brug for at kunne køre langt inde i storbyen. Grundet den teknologiske udvikling er det intet problem for bilerne at oplade, mens de er på farten.
  • De nye ændringer har betydet, at økonomien er god og medarbejde er glade.

Flere af firmaerne har fået støtte til den grønne omlægning fra Energistyrelsen, der har støttet bl.a. indkøb af el-biler. Endnu et transportmiddel der ikke forurener. Der er altså ingen tvivl om, at myndighederne gerne ser, at dette bliver en del af den fremtidige el-branche. Energistyrelsen har således støttet indkøbene af mere end 500 elbiler, der er fordelt på både private og offentlige partnere. Det skal blive spændende at se, hvordan din elektriker ankommer i fremtiden og hvordan denne udvikling eventuelt spreder sig til andre brancher og erhverv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>